offerte aanvragen

Over ons

Heeft u de Jungle Fever te pakken na een bezoek aan de Jungle tijdens uw vakantie, of wilt u gewoon een uniek en groen kunstwerk in huis halen? Wij geven ieder interieur een groene, unieke touch op een Urban Jungle manier met onze Junglewanden en Jungleschilderijen. Ons doel hierbij is het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

 

Haal de Urban Jungle in huis

Met onze unieke, groene Junglewanden en Jungleschilderijen haalt u de Urban Jungle in huis en draagt u uw steentje bij aan een groene werk- of leefomgeving. Onze Junglewanden zijn een echte eyecatcher in de ruimte en kunnen in ieder gewenst formaat en vorm gemaakt worden. Kiest u voor een Junglewand met stoere omlijsting, of wilt u liever een Jungleschilderij in een ronde of rechthoekige vorm? Alles is mogelijk en iedere Junglewand of schilderij is uniek en geheel naar wens.

Onze klantengroep bestaat o.a. uit particulieren, bedrijven, gemeentes en (zorg) instellingen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben, zijn de hoge eisen die zij stellen aan de uitstraling van hun organisatie, de prettige werkomgeving voor hun medewerkers en de keuze voor betrouwbare kwaliteit.

Vraag een offerte aan
    #Junglewand  #Tarzan #Moswand #Liaan #Varens #Jane #Bladeren #Stoer #Natuurlijk #Creatief #Mowgli #Kwaliteit #Opvallend #Mossen #Akoestisch #Beleving #Groen # Bijzonder #UrbanJungle #Hip #Onderhoudsvrij #Greenroom #Indruk #Junglewand.nl