offerte aanvragen

Jungleschilderijen geplaatst in Restaurant

Deze twee Jungleschilderijen hebben wij mogen plaatsen in een restaurant op Texel. Op het eiland bent u natuurlijk omringd door de zee, maar wij hebben een stukje Jungle naar Texel gebracht zodat u kunt genieten van alle mooie dingen die de natuur ons te bieden heeft.

In deze Jungleschilderijen hebben we gebruik gemaakt van varens, verschillende soorten planten en bol- en platmos. Omdat we alles met de hand maken zijn de twee schilderijen niet identiek, maar dat is nou juist de charme van de jungleschilderijen. Het licht is op de schilderijen gericht, waardoor ze nog meer uit de muur ‘springen’ en opvallen. De jungleschilderijen hebben we in een zwarte, houten lijst geplaatst waardoor het een strak geheel op de muur is geworden, maar de speelsheid en levendigheid blijft behouden doordat de planten en varens ook wat uitsteken bij de randen van de lijst.

Junglewand in woonkamer

Geen schilderij maar gewoon een complete Junglewand, das is wat we in de keuken van dit woonhuis hebben gedaan. Doordat dit een complete wand is, maakt het onderdeel uit van het geheel. Bij binnenkomst waan je je meteen in een stukje jungle en kun je zelfs even ruiken en voelen aan deze geweldige Junglewand.

Bekijk Junglewand in woonkamer